Beauty Blog

GETEST. Jane Iredale Smooth Affair facial primer

     Een tijdje geleden mocht ik tijdens een persevenement kennis maken met Jane Iredale, een merk met natuurlijk verzorgingsproducten en minerale make-up. Toen kreeg ik ook een aantal producten mee om zelf mee aan de slag te gaan, waaronder de Jane Iredale Smooth Affair facial primer. Vandaag deel ik jullie mijn bevindingen.

De Jane Iredale Smooth affair facial primer bereid je gezicht voor. Hij zorgt er niet alleen voor dat je prachtige make-up look lang en goed blijft zitten. Hij zorgt er ook voor dat je lijntjes minder goed zichtbaar zijn, dat je er jeugdiger uitziet, je poriën minder zichtbaar zijn en dat je natuurlijke uitstraling naar boven komt.

Deze primer heeft alles wat ik zoek in een primer en net dat tikkeltje meer. Hij zorgt ervoor dat mijn huid er beter uit ziet, vooral tijdens die koude wintermaanden. Hij laat mij stralen, maar dan vanbinnen uit.

Nadelig vind ik de prijs. Jane Iredale is net dat tikkeltje duurder. De producten zijn wel allemaal natuurlijk en cruelty vrij, maar niet allemaal vegan. Zo wordt er in deze facial primer ook gelatine gebruikt.

 

Voor de Smooth Affair Facial Primer & Brightener met een inhoud van 50 ml tel je 59 euro neer.
Je kan deze primer kopen bij de distributeur van Jane Iredale in België en Nederland, genaamd Hélène V.  

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Ik begin deze look met het aanbrengen van de Jane Iredale Smooth Affair Facial Primer. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *