Blog Boeken Lifestyle

Uitdaging. Lezen uit je boekenkast

 Ik ben dol op het verslinden van nieuwe verhalen. Gek op het ontdekken van nieuwe karakters. Benieuwd naar nieuwe avonturen. Ik wil me mee laten slepen. Ik wil op pad gaan. Ik wil lezen! Verliefd worden op fictionele karakters. Samen mee lord Voldemort verslaan. Dansen met Jacob Black. Cruella De Ville in het gezicht slaan.

Omdat ik steeds nieuwe boeken koop of leen, heb ik een uitpuilende boekenkast. Boeken die ik gekocht heb omdat ik ze wil lezen. Maar eigenlijk altijd voorrang geef aan de nieuwste verhalen. Het nieuwste boek van Johan Green of een heerlijke roman van Becky Albertelli.

Dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om voorrang te geven aan die boeken die langs onder in mijn boekenkast liggen. Boeken die ik vond in de Kringloopwinkel of op de rommelmarkt. Boeken die ik nooit een kans heb gegeven. 

Doen jullie met me mee? Zullen we samen een jaar lang geen nieuwe boeken kopen of lenen?  
Misschien kunnen we dan op het einde van het jaar een grote boekenruildag organiseren.
Met fantastische boeken die door ons een nieuwe kans hebben gekregen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *