Uncategorized

GETEST. NYX Stay matte but not flat liquid foundation

Een tijdje geleden was ik op zoek naar de perfecte foundation. Ik vond namelijk geen enkele foundation die perfect paste bij mijn huidskleur. Daarom besloot ik om hulp in te schakelen. Ik vroeg een vriendelijke verkoopster in de NYX winkel of ze me wou helpen uitzoeken naar de ideale foundation voor mijn gezicht. Na enkele testen, kwamen we uit op de NYX Stay matte but not flat liquid foundation in de tint 04 Creamy natural.

NYX Stay matte but not flat liquid foundation is verkrijgbaar in dertig verschillende tinten. Voor mensen met een lichte huidskleur en voor mensen met een zeer donkere huidskleur. Voor mensen met een roze ondertoon en voor mensen met een beige of olijfachtige ondertoon.

Ingrediënten:

Water/Aqua /Eau, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Cetyl Ethylhexanoate, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Glyceryl Laurate, Stearyl Dimethicone, Polyglyceryl-4 Oleate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Octadecene, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

“Deze lichte, vloeibare foundation op waterbasis camoufleert imperfecties dankzij de intens gepigmenteerde formule met hoge dekking en houdt je huid doeltreffend glimvrij.”

Deze foundation past echt goed bij mijn huidskleur. Maar omdat ik vaak een zeer droge huid heb, zeker in de winter, moet ik eerst een zeer goede laag dagcrème aanbrengen. Het is namelijk een foundation voor de gecombineerde tot vette huid. Iets die ik eigenlijk niet echt heb, daarom breng ik deze foundation ook altijd aan met een beautyblender.

 

Deze foundation is niet alleen verkrijgbaar bij NYX, maar ook bij Di en Douglas voor de adviesprijs
van 8,30 euo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *