GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette
Beauty Blog

GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette

Vandaag, 24 april 2019 is het ‘De internationale dag tegen proefdieren’. De ideale dag om het make-up merk I heart make-up in de spotlights te zetten. Dit beauty merk is volledig vegan en dierproefvrij. Daarom test ik vandaag voor jullie het oogschaduwpalette van I heart Makeup, genaamd Mint Chocolate.

GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette

Mint chocolate is één van de vele oogschaduw palettes van I heart make-up. Of moet ik zeggen één van de vele chocoladebars? Want net zoals heel wat andere palettes van I heart makeup ziet dit palette er ook uit als een chocoladebar.

GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette

Zo hebben ze het Cherry Chocolate palette, het Strawberry Cheesecake Chocolate palette, het Peanut Butter Cup Chocolate palette, het Smores Chocolate palette, het Red Velvet Chocolate palette, het Macaroons Chocolate palette, het Cotton Candy Chocolate Palette, het Lemon Drizzle Chocolate palette, het Galactic Chocolate palette, I love Chocolate rose gold palette, het Violet Chocolate palette, het Wonder White Chocolate Palette en nog veel veel meer.

GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette

Maar vandaag hou ik het bij het Mint Chocolate palette. Het Mint Chocolate palette is een prachtig oogschaduw palette, met matte, duo chrome en shimmer tinten. In het oogschaduw palette zitten neutrale en warme tinten. Je vindt er groene tinten, blauwe tinten, bruine tinten en zelfs gele tinten.

Kleuren uit de bovenste rij van het oogschaduw palette van links naar rechts: Poison Ivy, Lust, Tea, Engaged en Sugarcoated.

 

Kleuren uit de middelste rij van het oogschaduw palette van links naar rechts: Secret, Worlds Apart, Distorted, Rivals, Interupted & Compromise.

 

Kleuren uit de onderste rij van het oogschaduw palette van links naar rechts: Awaken, Disturbance, Commotion, High Standards & Confession.

GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette

Dit oogschaduwpalette ziet er niet alleen goed uit, het bevat ook alle kleuren die je nodig heb om een leuke look te creëren. Je kan er echt alle kanten mee uit. Je kan iets gewaagder gaan, maar je kan het ook dankzij de prachtige bruintinten simpel houden.

GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette

 

Ingrediënten:

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Parfum, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, May Contain [+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77007, CI 15850, CI 16035

Mijn zelfgemaakte make-up look met dit palette:

GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette

GETEST. I heart Makeup Mint Chocolate Oogschaduw palette

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je op de swatches kan zien, komen de kleuren heel erg mooi uit en zijn ze goed gepigmenteerd. Alleen de kleur ‘Confession’ heeft af en toe de neiging om een klein beetje weg te vallen. Maar aangezien dit een basis kleur is, bouw je meestal op die kleur verder.

Het I heart Makeup Mint Chocolate oogschaduwpalette is verkrijgbaar bij
Kruidvat, Di, Boozyshop, …. voor 9,95 euro.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] mijn ooglook gaf ik mijn kijkers de keuze tussen het I heart Makeup Mint Chocolate palette en het Urban Decay Naked Heat Palette. Ze kozen voor het Urban Decay Naked Heat […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *