GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette
Beauty Blog

GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste Urban Decay oogschaduwpalette. Ik ben al lang fan van het merk Urban Decay. Maar nog nooit kocht ik een palette van hen. Wel heb ik een prachtige tube van hun eerste Urban Decay Naked oogschaduw paeltte. Waarom kocht ik dan nog nooit eerder een palette van hen? Voornamelijk omdat mijn portefeuille dat meestal niet aankan. Maar een tijdje geleden vond ik werk en gaf ik wat centjes uit aan het Urban Decay Naked Heat palette. Was het zijn geld waard? Dat lees je hieronder.
GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteHet Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette is één van de vele Urban Decay palettes. In de Naked collectie alleen heb je verschillende oogschaduw palettes. Zo heb je het Naked Reloaded Palette, het Naked Cherry Palette, het Naked Petite Heat Palette, het Naked Skin Palette, het Naked Ultimate Basics Palette, het Naked Palette, het Naked 3 Palette, het Naked 2 Palette en uiteraard het Naked Heat Palette.

GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Ingrediënten:

Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Stearate, PTFE, Polyethylene Terephthalate, Calcium Aluminum Borosilicate, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Calcium Sodium Borosilicate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Sorbic Acid, Alumina, Polyurethane-33, Tin Oxide, Polybutylene Terephthalate, Polylactic Acid, Polymethyl Methacrylate, Acrylates Copolymer, Stearic Acid, Calcium Stearate, Magnesium Stearate. [+/- (All Shades May Contain /Toutes les couleurs peuvent contenir): Mica, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 77742 / Manganese Violet, CI 77007 / Ultramarines, CI 77163 / Bismuth Oxychloride, CI 77400 / Bronze Powder, CI 75470 / Carmine, CI 77000 / Aluminum Powder, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 77400 / Copper Powder, CI 77510 / Ferric Ferrocyanide, CI 77288 / Chromium Oxide Greens, CI 77510 / Ferric Ammonium Ferrocyanide, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 77289 / Chromium Hydroxide Green, CI 19140 / Yellow 5].

GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Het Naked Heat Palette is een zomers oogschaduwpalette met 12 gloednieuwe, amberkleurige tinten. De kleuren gaan van beige naar bruin en van perzikkleurig naar koper.

“Elke tint in het Naked Heat Eyeshadow Palette bevat UD’s Pigment Infusion System™, een unieke mix aan ingrediënten die elke tint zijn fluweelachtige textuur, rijke kleur, blendbaarheid en langdurige resultaat geeft. Dankzij deze formule wordt het makkelijk om die perfect geblende ‘sunset look’ te creëren als een echte pro. “

Swatches:

GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Swatches van links naar rechts, deel 1: Ounche, Chaser, Sauced, Low Blow, Lumbre en He Devil

GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Swatches van links naar rechts, deel 2: Dirty talk, Scorched, Cayenne, En Fuego, Ashes en Ember

Mijn zelfgemaakte look met dit palette:

GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

 

 

 

 

 

 

 

 

GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Het palette is echt het ideale palette voor een prachtige herfstlook of een zonnige zomerse look. De kleuren zijn super mooi en erg gepigmenteerd. Ze zien er echt prachtig uit op het ooglid. Daarnaast kan je er echt alle kanten mee uit, maar ik gebruik het palette liefst voor een toffe retrolook of een warme herfstlook. Het oogschaduw palette is zeker zijn geld waard en behoort tot één van mijn favoriete oogschaduwpalettes van dit moment.

Het Urban Decay Naked Heat Palette kost ongeveer 55 euro en is te koop bij ICI Paris XL,
bij de website van Urban Decay, Sephora en Douglas.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] GETEST. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *