Beauty Blog

Make-up with me. Summer Sunset

Het is zomer. De zon schijnt in mijn living binnen. Kinderen spelen op straat en er is elke dag iets te doen. Morgen een openlucht concert, zondag een rommelmarkt en gisteren een foodtruckfestival. Tijd voor een zomerse make-up look!

 1. Vandaag ga ik niet aan de slag met foundation of concealer. Ik hou namelijk niet van die extra lagen op mijn gezicht tijdens de zomer. Als jij dat wel wil aanbrengen, mag dat uiteraard. Vergeet dan niet om goed af te poederen. In de zomermaanden ga je nogal snel glimmen.
 2. Ik begin deze ‘Make-up with me’ met mijn oogschaduwlook. Ik prime mijn ogen met de Makeup Revolution London Liquid Highlighter. Je hoort het goed! Een highlighter.
 3. Daarna ga ik aan de slag met het Revolution Pro Regeneration palette. Dit palette is super mooi en kleurrijk. Het ideale instrument om een warme zomerlook te creëeren.
 4. Ik begin met de kleur ‘Attached’, deze neutrale bruine tint gebruik ik als basis. Vervolgens neem ik de gele kleur ‘New Day’, deze breng ik aan op het volledige ooglid. Naar het einde van mijn ooglid toe breng ik de oranje kleur ‘Daydream’ aan. In de ooghoek kies ik voor rode kleur ‘Half Time’.
 5. Tijd om de rode en oranje kleur te blenden met de gele kleur. Zo krijg je een mooi overloop, zoals bij een zonsondergang.
 6. Op het wenkbrauwpot en in de binnenste ooghoek breng ik de witte kleur genaamd ‘Saint’ aan.
 7. Mijn wenkbrauwen vul ik in met de Catrice Cosmetics Eyebrow Set. Eén van mijn favoriete producten ooit. Ik meng de twee kleuren voor de perfecte combo.
 8. Daarna krul ik mijn wimpers met de Miss Baby Roll Mega Volume mascara van L’Oréal Paris.
 9. Op mijn lippen breng ik The Body Shop Color Crush Lipstick aan in de kleur 105. Deze prachtige oranje kleur is jammergenoeg niet meer te verkrijgen.
 10. Tijd voor highlighter. Ik breng de I heart Makeup Unicorns heart highlighter aan op mijn neusbrug, jukbeenderen en cupidoboog.
 11. Nog even wat blush aanbrengen en dan zijn we klaar. Ik gebruik de All-In-One Cheek Colour van The Body Shop in de kleur 07.

 

Draag jij graag make-up in de zomer?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *