Beauty Blog

GETEST. Too Faced Papa don’t peach blush

Vandaag wil ik het hebben over één van de weinige high-end producten die ik in mijn make-up collectie heb liggen. Normaal koop ik altijd lowbudget producten, maar toen ik deze blush zag liggen kon ik niet anders dan hem te kopen. Hoe bevalt hij mij? Heb ik spijt van mijn aankoop? Je leest het allemaal hieronder in een uitgebreide review van de Too Faced Papa don’t peach blush.

De Too Faced Papa don’t peach blush is een blush met een prachtige perzikkleurige tint. De blush is super mooi vormgegeven en ruikt naar perziken. Dankzij deze prachtige kleur is hij draagbaar en flatterend op bijna elke huidskleur.

“De iconische Papa Don’t Peach Blush van Too Faced bevat een frisse, sappige kleur en geur. Het is de perfecte blush die een sexy gloed toevoegt aan elke teint.”

Ingrediënten:

Mica, Talc, Zinc Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tricaprylin, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Boron Nitride, Nylon-12, Tin Oxide, Fragrance/Parfum, Poloxamer 338, Silica, Glycerin, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract/Prunus Persica Fruit Extract, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Carmine (CI 75470), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492), Red 30 Lake (CI 73360).

Ik vind deze blush echt fantastisch. Hij staat goed bij elke look en je kan hem voor verschillende gelegenheden gebruiken. Tijdens mijn make-up lessen bracht ik hem ook af en toe aan op een andere huidskleur en Too Faced had gelijk, bij iedereen staat hij prachtig!

Hij mag dan wel aan de duurdere kant zijn, toch vind ik het zijn geld meer dan waard. Hij gaat super lang mee, hij is volledig cruelty free en de verpakking is prachtig!

Ben je fan van deze perzikkleur of geur? Dan heb je geluk. Too Faced heeft namelijk een volledige Peaches & Cream lijn gelanceerd met allemaal ‘perziktastishe’ producten. Zo kun je oogschaduwpalettes, blushes, settingssprays, lipsticks, lippenbalsems, bronzers en nog veel meer kopen met de geur van perzik.

De Papa don’t peach blush van Too Faced is bij Sephora en Douglas te koop voor ongeveer 29 euro.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *