Beauty Blog

GETEST. Makeup Revolution Londen Ultra Blush Golden Sugar Palette

 Ik ben echt dol op mijn Makeup Revolution Londen Ultra Contour Palette en mijn Ultra Cream Contour Palette. Maar daar zitten geen blush tinten in, dus ik besloot ook een ultra blush palette aan te schaffen. Mijn oog viel op het Golden Sugar Palette van Makeup Revolution.

Het Makeup Revolution Londen Ultra Blush Golden Sugar Palette is een palette met 2 highlighters, 4 blushes en 2 bronzers. Het palette is geschikt voor een lichte tot medium huidskleur met een gele, roze of neutrale ondertoon. De kleuren zijn allemaal glutenvrij en vegan.

Ingrediënten:

Mica, Talc, Dimethicone, NYLON 12, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, Methylparaben, Propylparaben, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 19140, CI 15985, CI 77510, CI 77742.

“De Makup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar is het Palette waar jij op hebt gewacht! Dit Palette bevat een collectie van bronzers, blushers, baked bronzers en 2 baked Highlighters.”

Het Golden Sugar palette is niet het enige Revolution Ultra Blush Palette. Je hebt ook nog het ‘Sugar en Spice’ palette, het ‘Hot Spice’ palette en het ‘Blush queen’ palette. Sinds kort is er ook een opvolger voor het ‘Golden Sugar’ Palette namelijk ‘Golden Sugar 2’. Dit palette heeft alle kleuren uit het gewone ‘Golden Sugar’ palette maar met een rosé golden touch.

Net als alle andere Makeup Revolution Londen paletten die ik in mijn bezit heb vind ik dit een prachtig palette. Hij heeft mijn favoriete highlighter en enkele prachtige blush kleuren voor bij elke gelegenheid. Wel jammer dat de twee bronzers die in het palette zitten te warm zijn voor mij. Ik heb namelijk een koele ondertoon. Maar daar wil ik gerust een oogje voor toeknijpen, want verder is dit echt een super fijn palette en redelijk goedkoop.

Het Makeup Revolution Londen Ultra Blush Golden Sugar Palette is te koop bij Boozyshop voor maar 6,95 euro.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *