Beauty Blog

GETEST. NYX Long lasting setting spray – Matte finish

Setting spray zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Het zorgt ervoor dat je make-up look er mooier uitziet en natuurlijker oogt. Zo kun je de hele avond op stap kan gaan zonder dat de look waaraan je de hele middag hebt gespendeerd vervaagt. Ik gebruik momenteel de NYX Matte finish long lasting setting spray. Tijd voor een review.

De NYX long lasting setting spray is een setting spray die ervoor zorgt dat je je frisse look lang behoudt. Hij is zeer licht en comfortabel om mee te nemen. Vandaag ga ik het voornamelijk hebben over de NYX Long lasting setting spray met een matte finish maar je hebt ook een spray die zorgt voor een Dewy fresh glow.

Ingrediënten:

Water / Aqua / Eau, Alcohol, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Niacinamide, Sodium Salicylate, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Mahonia Aquifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Phenoxyethanol

“Eis perfectie! NYX Makeup Setting Sprays, voor een frisse look die lang houdt. Ze zijn licht en comfortabel en doen hard hun best om ervoor te zorgen dat je make-up goed houdt.”

De spray vind ik echt heerlijk. Hij zorgt er niet alleen voor dat mijn make-up look lang blijft zitten. Maar hij zorgt er ook voor dat mijn make-up look er prachtig uitziet. Vooral mijn foundation oogt heel wat natuurlijker na er wat setting spray op te sprayen.

De NYX Long lasting setting spray – Matte finish is te koop bij NYX, Douglas en Di voor 8,35 euro.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Victorian Poetry highlighting pebbels in de kleur ‘Queen Victoria is amused’ – NYX Matte finish long lasting setting spray – Sleek Matte me ultra smooth matte lip cream in de tint 436 ‘Birthday […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *