Beauty Blog

GETEST. W7 Selfie! Powder

Enkele maanden geleden was ik op zoek naar een nieuwe gezichtspoeder, naar een transparante poeder. Transparante poeders werken volgens mij namelijk een stuk fijner op mijn lichte huid dan de niet-transparante gezichtspoeders. Ik stootte op de W7 Selfie powder.

De W7 Selfie Compact powder is een transparante setting powder met een kleine blauw touch erin die ervoor zorgt dat je huid er helderder uitziet (op foto’s). Hij is volledig mat en de formule is olie absorberend.

Ingrediënten:

Talc / Methicone, Silica, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Boron Nitride, Zinc Stearate, Polymethylsilsequioxane, Phenoxyethanol Boron Nitride, Zinc Stearate, Polymethylsilsequioxane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

‘W7 Selfie Compact Powder is een transparante setting powder voor een perfecte matte look. De formule is olie absorberend, fijn van structuur en geeft je een transparante matte finish. Het poeder heeft een klein vleugje blauw in de formule om je huid op te helderen.”

De poeder is heerlijk in gebruik! Het is mijn favoriete setting powder van dit moment. Daarnaast is hij volledig cruelty free! Mocht hij ooit op zijn, koop ik hem misschien wel opnieuw. Niettegenstaande ik graag constant nieuwe producten uitprobeer.

Je kan de W7 Selfie Powder voor 4,95 euro kopen bij de online webshop Boozyshop.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *