Blog Lifestyle

Een kijkje in het leven. Finaliste van een missverkiezing

Hallo, ik ben Assal Furat. Vandaag neem ik jullie mee in het leven van een finaliste van de verkiezing ‘Miss Fashion 2020‘. Hoe ziet mijn leven voor de finale van een missverkiezing eruit? Wat staat er allemaal op onze drukke agenda? Je leest het allemaal hieronder.

In de voorbereidingsweken naar de finale toe staan we regelmatig met de volledige groep in de danszaal. In deze danslessen oefenen we voor de grote finale. Op bovenstaande foto zie je mij rechtsachteraan.

Vervolgens gaan we richting de winkel ‘Global Fashion’. Daar mogen we een outfit kiezen volgens een bepaald thema. Dit is de outfit die ik uitkoos, deze leuke outfit zal ik dragen tijdens de fotoshoot.

We fotograferen meestal op publieke locaties, maar deze shoot ging door op het midden van een rondpunt. Dat was toch een klein beetje wennen.

Zoals je al kon zien mag je als miss niet te beschaamd zijn. Om alles te kunnen financieren verkoop ik regelmatig steunkaartjes en doe ik promotie.

Gelukkig is er af en toe tijd voor ontspanning. In Center Parcs had de organisatie van Miss Fashion namelijk voor ons een hoogteparcours geregeld. Zo leuk! Op deze foto naderde ik het einde van het hoogteparcours.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze unieke kijk in het leven van een finaliste. Mochten jullie op de hoogte willen blijven van mijn avonturen like dan zeker mijn Instagrampagina.

Willen jullie vaker ‘Een dag in het leven …’ zien van een bepaald persoon? Laat het hieronder dan zeker even weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *