29 Boeken die ik uitlas in 2019 
Blog Boeken

29 Boeken die ik uitlas in 2019 

Ik schrijf dit blogbericht op woensdag 31 juli 2019. Morgen begint een nieuwe maand, de maand augustus. Wat vliegt de tijd! Over 5 maanden begint 2020 en dat betekent dat ik tegen dan 50 boeken moet gelezen hebben. Dat voornemen heb ik me namelijk gesteld in het begin van het jaar. Hoeveel zou ik er nu al gelezen hebben? Tijd voor een kleine opsomming.

 

 1. Twilight – Stephanie Meyer
 2. Nieuwe maan – Stephanie Meyer
 3. Eclips – Stephanie Meyer
 4. Morgenrood – Stephanie Meyer
 5. Fluisterwater – Mirjam Mous
 6. Vikingbloed – Luc Hanegreefs
 7. Niet omkijken, Camille – Maaike Monkerhey
 8. Allemaal willen we de hemel – Els Beerten
 9. Ik geef je de zon – Jandy Nelson
 10. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs
 11. Voor ik ga slapen – S.J. Watson
 12. Meer rust in je hoofd – Karin Bosveld
 13. Stilte – Erling Kagge
 14. Ikigai – Hector Garcia Puigcerver & Francesc Miralles
 15. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt: rust vinden in een drukke wereld – Heamin Sunim
 16. Schildpadden tot in het oneindige – John Green
 17. Jij Ik Alles – Catherine Isaac
 18. Los-gebroken – Sophie Maertens
 19. Liefde & Gelato – Jenna Evans Welch
 20. Herboren – Sofie Maertens
 21. En uit de bergen kwam de echo – Khaled Hosseini
 22. Duizend schitterende zonnen – Khaled Hosseini
 23. Het huis op de klif – Felicity Hayes-McCoy
 24. Niet nu Laura – Laura Janssens
 25. Volwassen worden is optioneel – Marloes De Vries
 26. Twintig regels liefde – Rowan Coleman
 27. Huisje bompje feestje – Jill Mansell
 28. Ik ben eleanor oliphant – Gayle Honeyman
 29. Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch

Momenteel heb ik 29 boeken gelezen, fictie en non-fictie. Er zaten echt prachtige exemplaren tussen. Sommige heb ik gereviewd, sommige niet. Het minst leuke boek vond ik ‘Fluisterwater’ van Mirjam Mous. Het leukste boek kan ik niet kiezen. Maar ik kan wel meedelen welke boeken in mijn top 5 staan. In mijn top vijf staan de boeken: ‘Schildpadden tot in het oneindige’, ‘Niet omkijken, Camille’, ‘Allemaal willen we de hemel’, ‘Duizend schitterende zonnen’ en ‘Twintig regels liefde’.

Wat is het favoriete boek die jij in 2019 hebt gelezen?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *