Blog Lifestyle

Uitdaging. De grote spaarmaand

De afgelopen maanden heb ik zoveel geld uitgegeven aan mijn stekje. Ik kocht meubels, plantjes, accessoires, kussenslopen en nog veel veel meer. Mijn portemonnee is bijna volledig leeg. Tijd om daar verandering in te brengen. Tijd om een grote spaarmaand in te lassen.

Tijdens deze maanden mag je naast de absolute benodigdheden zoals boodschappen, elektriciteit, water, huur en benzine niets uitgeven. Niet uit gaan eten, geen cadeautjes voor jezelf of andere mensen kopen, geen make-up producten, geen kledingstukken, absoluut niets.

Het wordt de maand waarin je spaart. De maand van ontdekkingen. Want geloof me je hebt nog genoeg items liggen. Je hoeft niet als een dakloze door het leven te gaan. Je gaat gewoon bewuster om met de dingen die je al hebt.

En de items die je ziet in YouTube filmpjes, producten waarover je leest in blogposts, kledingstukken die je ziet hangen in de winkel? Die laat je gewoon hangen en noteer je. Zo kun je op het eind van ‘De Grote Spaarmaand’ even kijken wat je echt nodig hebt en wat er maar een opwelling van het moment was. Veel succes!

Doe jij mee aan de grote spaarmaand?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *