Beauty Blog

Make-up with me. Een zomerse retrolook

Welkom bij de derde make-up with me. In deze blogserie ga ik mijn zelfgemaakte make-up looks met jullie delen. Voor deze make-up with me, creeër ik een zomerse retro make-up look. Ideaal voor een familiefeest. Voor de verjaardag van mijn oma droeg ik namelijk voor het eerst mijn oranje bolletjesjurkje uit de plussze collectie van New Look. Deze make-up look paste er perfect bij.

 1. Ik begon de make-up look met de Kruidvat Hydrating Day & Night Cream met Aloe Vera & Green tea omdat ik momenteel heel erg veel last heb van een droge huid. Een review van deze dagcrème kan je lezen in BLGR. September 2018.
 2. Daarna bracht ik de Jane Iredale Smooth Affair Primer aan. Over deze prachtige luxieuzere primer schreef ik een review op ‘Zij of Haar’, lees hem hier.
 3. Vervoglens ging ik aan de slag met een andere product die onlangs een review kreeg op deze website, namelijk de NYX Stay Matte but not flat liquid foundation. Ik heb hem in de kleur 04 Creamy Natural.
 4. Met de Catrice Liquid Camouflage High Coverage concealer in de kleur 005 Light Natural bedekte ik mijn wallen en enkele andere kleine onzuiverheden op mijn gezicht.
 5. De Catrice Prime and Fine Mattifying Powder Waterproof zorgde ervoor dat alles mooi bleef zitten en gaf de volledige look een mat effectje.
 6. Tijd om mijn ooglook te creëren, ik bracht de Catrice Prime and fine Eyeshadow Base als basis.
 7. Vervolgens ging ik aan de slag met het Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette, waar ook een review van online staat. Ik begon met de beige kleur Chaser, daarna ging ik met He Devil over het volledige ooglid. Cayenne bracht ik aan in de buitenste hoek en Ombre in de binnenste hoek en op het wenkbrauwbot. Met de kleur Lumbre maaktte ik de look af.
 8. Net zoals altijd gebruik ik het Catrice Cosmetics Eyebrow Set om mijn wenkbrauwen in te kleuren.
 9. Mijn wimpers krul ik met de Maybelline New York TotalTemptation mascara.
 10. Nog even highlights aanbrengen met de Flormar Splash Powder Illuminator 01 Morning Star die ik kocht in Sevilla.
 11. De Too Faced Papa don’t peach blush gebruik ik om mijn wangetjes een subtiele, maar prachtig blos te geven. Een review van deze blush lees je hier.
 12. Omdat mijn look een hele middag op zijn plek moet blijven zitten, spray ik nog eventjes met de NYX Matte Finish Long lasting setting spray.

 

 

Deel jouw recreaties van deze look op Instagram met de hashtag #makeupwithzijofhaar

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *