Beauty Blog

GETEST. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Ongeveer een jaar terug was ik samen met mijn vriendin in ICI Paris XL. We waren een parfum voor haar aan het uitkiezen. Aan verschillende geurtjes hebben we geroken. Geen enkele geur deed het voor mij. Tot dat ik besloot om de Eau de Toilette van Marc Jacobs eens een kans te geven. De verpakking zag er namelijk zo leuk en fleurig uit.

Daisy heeft een frisse, fruitige geur die me doet denken aan een zonnige lentedag. De topnoten van deze Eau de Toilette zijn robijnrode grapefruit, frambozen, groene bladeren en peer. De hartnoten zijn viooltjes, wilde rozen, appelbloesem, lychee en jasmijnbloemblaadjes. Als basis maakten ze gebruik van de geuren muskus, pruimen en cederhout.

   

Daisy Eau so Fresh is een heldere, bloemige, fruitige geur met een zonnige en sprankelende energie. Speels met een eigenwijze spirit.

Ik vind de geur echt heerlijk. Zo fleurig! Deze Eau de Toilette ruikt goed en blijft zeker hangen, maar je wordt niet bedwelmd door de geur als je de kamer binnenkomt. Omdat hij zo goed ruikt heb ik dan ook maar meteen een fles van 125ml gekocht. Dat was even een investering, maar hij was het dubbel en dik waard. Nu maar hopen dat mijn zus niet altijd, als ze voorbij mijn kamer komt,de hele fles leeg spuit.

Voor de Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette met een inhoud van 125 ml tel je bij ICI Paris XL 109,90 euro neer. Maar ook bij Bol.com, Planet parfum en Douglas is hij verkrijgbaar.


Wat is jouw favoriete parfum?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *