Blog Lifestyle

Het is bloganuari!

Vorige maand telden alle vloggers af naar Kerstmis. Deze maand is het aan de bloggers. In bloganuari zal ik elke dag een nieuw blogbericht online gooien. De blogposts zullen gaan over mijn voornemens voor 2020, boeken die ik de laatste weken las, reizen die ik gemaakt heb, … Kortom alles voor Zij en voor Haar. De blogberichten zullen elke dag verschijnen om 6u ‘s morgens. Zo kun je ze lezen voor je naar school/ werk vertrekt. Op vrijdag 31 januari sluit ik af met een samenvattende blogpost waarin ik jullie favoriete posts aan bod laat komen, de leukste reacties, … .

Hebben jij er nu al zin in en wil je niets missen? Volg me dan op Instagram! Tot morgen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *