Blog Lifestyle

Q&A. Onzekerheden, Afvallen en Nintendo Switch

In deze Q&A geef ik antwoorden op vragen die gesteld zijn door volgers op Instagram en TikTok. Heb je ook een vraag voor me? Laat hem hieronder of op mijn Instagram pagina achter.

Wat is je lievelingskleur?

Hmmm, moeilijk. Eigenlijk vind ik alle kleuren mooi. Ik heb niet meteen één die er uit springt. Dat is ook de reden dat ik elke ‘Zij Of Haar’-editie een nieuw accentkleur kies. Desalniettemin heb ik toch een aantal kleuren die regelmatig terug komen in mijn kledij zoals okergeel, bordeauxrood en zwart.

Hoelang draag je al een bril?

Ik denk dat ik mijn eerste bril kreeg toen ik 13 was. Dat is nu 12 jaar geleden en ondertussen heb ik 4 verschillende brillen gehad. Mijn laatste exemplaar kocht ik bij Ace & Tate in Gent. Toen koos ik na een Home Try-Out voor het montuur ‘Nina’ in de kleur ‘Rosewood’.

Waar ben je onzeker over?

Ik ben onzeker over verschillende dingen. Zo ben ik onzeker over mijn kennis van de franse taal, de manier waarop ik hardloop, mijn dubbele kin die af en toe tevoorschijn komt, … . Vroeger bepaalden deze onzekerheden mijn leven. Ik verstopte mijn buik achter een te grote trui, mijn dikke billen in een broek, … . Nu durf ik dankzij de Facebookgroep ‘Curvy Girls’ mezelf te zijn.

Wat is je favoriete Switch spel?

Momenteel heb ik The legend of Zelda breath of the wild, Donkey Kong country tropical freeze, Pokémon Let’s Go Eevee, Mariokart 8, Super Mario Odyssey, Kirby Star Alies, RingFit adventure, Minecraft en Overcooked in mijn bezit. Het vaakst heb ik Mariokart 8 gespeeld. In groep speel ik het liefst Overcooked en alleen speel ik graag RingFit Adventure.

Volg je een speciaal dieet om af te vallen?

Nee, ik laat mezelf wel begeleiden door een voedingsconsulente. Dankzij haar ben ik in 2019 ongeveer 20 kg afgevallen en dat vind ik een hele prestatie. Voornamelijk omdat het 70% van de tijd niet voelt als een dieet maar als een levensstijl en daar ben ik heel blij om. Mocht je mijn avonturen willen volgen kan je altijd terecht op mijn YouTube kanaal. In de afspeellijst ‘Diëten voor het leven’ kan je mijn avontuur volgen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *