Blog Lifestyle

Zij Of Haar januari 2020 is nu te koop!

In december 2019 trok ik gedurende twee weken met de trein door Europa. Ik bezocht verschillende landen en sliep elke nacht in een hostel. Hoe me dit beviel kan je lezen in de 4e editie van mijn online tijdschrift ‘Zij Of Haar’.


‘Zij of Haar januari 2020’ staat volledig in het teken van mijn treinreis door Europa. Ik deel in dit magazine tips en tricks voor een bezoek aan verschillende Europese steden, boekentips voor globetrotters en een aantal ondernemingen die je volgende reis net dat tikkeltje aangenamer zullen maken.

Wil jij dit magazine digitaal lezen? Dat kan. Het magazine is sinds vandaag online te koop in mijn webshop voor 2,95 euro. Voor deze prijs krijg je 58 pagina’s vol reisinspiratie. Een koopje toch? Betalen kan gemakkelijk via overschrijving en van zodra het geld op mijn rekening staat, wordt het magazine via e-mail verzonden. Daarna kan je hem lezen via je computer, tablet, mobiel of e-reader.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *