Blog Lifestyle

Een kijkje in het leven. Een winterse werkdag

Op mijn YouTube kanaal geef ik jullie regelmatig een kijkje in mijn dagelijks leven. Hier op mijn blog heb ik dat echter nog nooit gedaan. Vandaag breng ik daar verandering in en neem ik jullie mee op een winterse werkdag.

 Om 5u30 ’s ochtends gaat mijn wekker af. Daarna fris ik me even op, trek ik mijn kleren aan en ga ik aan de ontbijttafel zitten. Tegenwoordig maak ik voor mijn ontbijt een havermoutpapje met kaneel en amandelmelk klaar. Dit eet ik op terwijl ik het boek ‘Hygge’ van Meik Wiking lees.

Na het lezen van één hoofdstuk in het boek doe ik huishoudelijke taken. Ik ruim de tafel af, was af en laat alles drogen op mijn droogmatje dat ik kocht bij Action.

Afgelopen nacht had het lichtjes gevroren dus moest ik voor ik kon vertrekken met anti-frost op mijn ruiten spuiten. Dit product bespaart 20 minuten ijskrabben.

Om 7u kom ik aan op mijn werk, maak ik koffie en ledig ik de vaatwas. Normaal doet onze poetsvrouw dat, omdat ze ziek is doe ik dat. Ik ben er beduidend slechter in.

Nog even genieten van een prachtige zonsopgang en dan ga ik verder aan de slag met administratieve taken zoals scholen inboeken, bestelbonnen maken, mails beantwoorden, ….

Om 12u had ik honger en dronk ik lekker butternutpompoen soep. Het recept kan je hier vinden.

Rond 15u ben ik klaar met werken en ga ik naar huis. Thuis at ik een mandarijntje, zoals je kunt zien op de foto waren er al enkele zuur.

Afgelopen vrijdag is mijn vriendin bevallen van een zoontje. Ik ging op bezoek in het ziekenhuis.

Nadat ik de baby vasthield en lekker bijkletste ging ik terug naar huis. Thuis smulde ik van de doopsuikers.

Deze week doe ik mee met de challenge ‘Verdriedubbel je interactie’ van Sjoukje, eigenaar van Profbloggers. Ik werk overdag dus herbekijk ik ’s avonds de live-sessies.

Om 20u kijk ik elke avond ‘Thuis’ en daarna lees ik een boek in bed. Momenteel lees ik het boek ‘De verloren kinderen’ van Diney Costeloe op mijn Kobo Libra H2O ereader.

Na het lezen zet ik mijn alarm voor de volgende ochtend en ga ik slapen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *