Beauty Blog

GETEST. Makeup Addiction Cosmetics Meadow oogschaduwpalette

Tijdens de ’30 days Minimalism game’ deed ik meer dan de helft van mijn make-up collectie weg. Ik verkocht heel wat producten, doneerde enkele items aan familie en gooide verschillende mascara’s die over datum waren weg. Nu heb ik slechts 11 oogschaduwpallettes over. Eén daarvan is het Makeup Addiction Cosmetics Meadow oogschaduwpalette.

Het product

Het Makeup Addiction Cosmetics Meadow oogschaduwpalette is een dierproef vrij product. Het bevat acht zeer gepigmenteerde oogschaduwkleuren. De kleuren variëren van koude tot warme tonen. Elk kleur weegt 3,5 g, waardoor je niet meteen een kleur opmaakt.

Ingrediënten

Mica, Talc, Titanium dioxide, Bismuth oxychloride , Iron oxide, Chromium oxide green, Magnesium stearate, Phenyltrimethicone, Bis-diglyceryl polyacyladipate -2, Caprylic/capric triglyceride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, BHT. +/- May contain: CI16035, CI77491, CI77492, CI77499

Swatches 

Sandstone – Sweet Peach – Dusk – Slate Green

Bronzed Leaf – Pink Blossom – Poison Ivy – Crushed Blueberry

Een look met het product

Bekijk de volledige make-up look in dit artikel.

Mijn mening

Dit oogschaduwpalette is erg fijn om mee te werken. Er zitten verschillende soorten tinten in waarmee je een leuke en creatieve look kan maken. Het is een product waarmee je kan experimenteren en een simpele dagelijkse make-up look mee kan maken.

Het Makeup Addiction Cosmetics Meadow oogschaduwpalette is te koop voor 24,40 euro op de webshop ‘AllBeauty‘.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *