Hallo,

Superfijn dat je onze website bezoekt. Hopelijk blijf je nog even hangen. Hier kan je namelijk heel wat artikelen lezen die door verschillende bloggers zijn geschreven over diverse onderwerpen. Voor ieder wat wils. 

‘Zij of Haar’ is geëvolueerd vanuit BLGR. . BLGR. was een tijdschrift voor en door bloggers. Maar ‘Zij of haar’ is veel meer dan dat. ‘Zij of Haar’ is tijdschrift en online platvorm. Een tijdschrift voor ‘zij’, het buurmeisje die na een lange schooldag thuiskomt en wil lezen over de nieuwste lipstick, over haar favoriete YouTubers en bloggers, over de leukste modetrends, … . Maar ook voor ‘haar’, de jongvolwassene die op haar vrije dag haar meubels wil opfrissen, een nieuw receptje wil uitproberen of inspiratie wil opdoen voor haar volgende vakantie.

Wij willen jullie, onze lezers, niet alleen 4 keer per jaar boeien. Maar elke dag! Wij willen er zijn voor jullie. Wij willen jullie blijven boeien met leuke content. Wij willen jullie op de hoogte houden van alle nieuwtjes in bloggersland. Wij zijn er voor jullie!